over ons

In de KABLOOMroom komen creativiteit en innovatie tot bloei. Een inspirerende ruimte die uitdaagt en stimuleert om vraagstukken met een frisse blik te benaderen. Laat jezelf bloeien en groeien in deze bruisende omgeving. 

ONTSTAAN UIT EIGEN BEHOEFTE

We wilden een unieke vergaderruimte creëren die perfect zou aansluiten op onze behoeften en die van onze klanten. We merkten dat er weinig opties beschikbaar waren die aan onze eisen voldeden, daarom besloten we onze eigen ruimte te ontwikkelen. Deze ruimte delen we graag met andere bedrijven. Een plek waar mensen graag naartoe komen om te werken, te vergaderen en te brainstormen.
Stoelen in de vergaderruimte

een bron van inspiratie en groei

We begrijpen de behoeften van bedrijven en het belang van de juiste sfeer voor creativiteit en productiviteit. We delen de ruimte graag met andere bedrijven, in de hoop dat het een bron van inspiratie en productiviteit zal zijn. Zodat zij hun doelen kunnen 

Wie zijn wij

Wij zijn Growth United, ook gevestigd aan de Meent, een team van creatieve en ondernemende professionals met één gezamenlijk doel: mensen versteld doen staan van wat we samen kunnen bereiken. Wij adviseren bedrijven van elke omvang op het gebied van groeistrategie, verrassende proposities en het creëren van betoverende klantervaringen.

Meet The Team

Onze focus ligt op het bieden van de beste service.  We geloven namelijk dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze gasten het verschil maakt. Daarom staan onze hosts de hele dag voor je klaar. 

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in de KABLOOMroom! 

Emily

Host
KABLOOMroom logo wit/oranje